МНС: Оперативні зведення

Лютий 09, 2012 | Новини | Переглядів: 1086 | Коментарі: 0

З 9.00 8 лютого по 9.00 9 лютого 201рокуНадзвичайних ситуацій державного, регіональногомісцевого та об’єктового рівня не виникалоПро це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Місцеі коротка характеристика надзвичайних подій:

У Знам’янці виникла пожежа 3 м2 сміття на відкритій території.Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

У Кіровограді по вул. Беляєвавиникла пожежа 4 м2 сміття в підвальному приміщенні дев’ятиповерхового житлового будинку.Причина – необережне поводження з вогнем при палінні невстановленої особи.

У Бобринці виникла пожежа 6 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного  домоволодіння.Причина – необережне поводження з вогнем під час освітлення будівлігосподарем.

У с. Богданове Ульяновського району виникла пожежа 0,5 м3 дров в господарчій споруді на території приватного  домоволодіння.Причина – необережне поводження з вогнем 42-річної донькигосподаря.

У Кіровограді по вул. Очаківській виникла пожежа 2 м2 домашніх речей в господарчій споруді на території приватного домоволодіння.Причина – необережне поводження з вогнем 31-річного господаря. А по вулиці Новослободськійвиникла пожежа 1 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

В Олександрівському районі в с. Михайлівка виникла пожежа 0,5 м2 балки перекриття житлового будинку, який належить пенсіонерці1928 р.н. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

У Добровеличківському районі у м. Помічна виникла пожежа 4 м2 домашніх речей в квартирі триповерхового житлового будинку.Причина – коротке замикання електромережі.

У Світловодську по вул. Колгоспній підрозділом СДПЧ-17 Світловодського РВ надано допомогу комунальним службам міста по розпилюванню гілки, що загрожувала падінням на будівлю. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool