МНС: Оперативні зведення

Лютий 09, 2012 | Новини | Переглядів: 1103 | Коментарі: 0

З 9.00 8 лютого по 9.00 9 лютого 201рокуНадзвичайних ситуацій державного, регіональногомісцевого та об’єктового рівня не виникалоПро це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Місцеі коротка характеристика надзвичайних подій:

У Знам’янці виникла пожежа 3 м2 сміття на відкритій території.Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

У Кіровограді по вул. Беляєвавиникла пожежа 4 м2 сміття в підвальному приміщенні дев’ятиповерхового житлового будинку.Причина – необережне поводження з вогнем при палінні невстановленої особи.

У Бобринці виникла пожежа 6 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного  домоволодіння.Причина – необережне поводження з вогнем під час освітлення будівлігосподарем.

У с. Богданове Ульяновського району виникла пожежа 0,5 м3 дров в господарчій споруді на території приватного  домоволодіння.Причина – необережне поводження з вогнем 42-річної донькигосподаря.

У Кіровограді по вул. Очаківській виникла пожежа 2 м2 домашніх речей в господарчій споруді на території приватного домоволодіння.Причина – необережне поводження з вогнем 31-річного господаря. А по вулиці Новослободськійвиникла пожежа 1 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

В Олександрівському районі в с. Михайлівка виникла пожежа 0,5 м2 балки перекриття житлового будинку, який належить пенсіонерці1928 р.н. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

У Добровеличківському районі у м. Помічна виникла пожежа 4 м2 домашніх речей в квартирі триповерхового житлового будинку.Причина – коротке замикання електромережі.

У Світловодську по вул. Колгоспній підрозділом СДПЧ-17 Світловодського РВ надано допомогу комунальним службам міста по розпилюванню гілки, що загрожувала падінням на будівлю. 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool