Міжнародний день захисту дітей у філармонії

Червень 01, 2012 | Новини | Переглядів: 1268 | Коментарі: 0

Сьогодні, 1 червня, в Кіровоградській обласній філармонії, з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, вітали маленьких жителів Кіровоградщини.

На свято з’їхались діти з усіх районів області. Перед початком урочистостей вони мали можливість порозважатися, взяти участь у різноманітних конкурсах, іграх, спробувати свої сили у майстер – класах. А ще дітлахи написали свої заповітні бажання на “Веселковій долонці” та поклали їх до “Конверту мрій”.
В атмосферу свята разом з дітворою поринули і поважні гості: голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Ларін, голова обласної ради Микола Ковальчук та Кіровоградський міський голова Олександр Саінсус.
Вони привітали усіх школярів із закінченням навчального року, побажали їм гарного відпочинку під час літніх канікул, щоб з новими силами повернутися до шкіл 1 вересня. А завдання влади – забезпечити їм повноцінні умови для всебічного розвитку.
Під час урочистостей в залі філармонії керівники області і міста нагородили цінними подарунками та грамотами учнів – переможців обласних учнівських олімпіад з базових навчальних предметів та учасників Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. З приємністю відзначаємо, що із 101 лауреата - 26 є учнями закладів освіти міста Кіровограда.
Піднесений настрій в залі філармонії для вихованців будинків-інтернатів, дитячих будинків сімейного типу, з багатодітних родин створили юні таланти обласного навчально-виховного комплексу гуманітарно-естетичного профілю, які влаштували для майже тисячі дітей справжнє свято танцю, фіналом якої стала нова хореографічна композиція, присвячена відкриттю Євро 2012 в Україні.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool