Мій Кіровоград. Погляд молодих на міські проблеми та шляхи їх вирішення

Лютий 15, 2012 | Новини | Переглядів: 1302 | Коментарі: 0

Під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, заступника голови комісії Лариси Андреєвої відбулося засідання конкурсної комісії міського конкурсу на кращий соціальний проект “Мій Кіровоград. Погляд молодих на міські проблеми та шляхи їх вирішення”.

На розгляд комісії було представлено сім проектів. Всі проекти цікаві, різнопланові, спрямовані на вирішення молодіжних проблем. Проекти “Подарунок у коробці з-під взуття“ (автор Анастасія Шимченко) та “Подаруємо казку дітям“ (автор Олександра Ткаченко) мають за мету подарувати дітям соціально незахищених категорій подарунки та свято. Проект “Кіровоградська міська дебатна ліга“ (автор Дмитро Сінченко) направлений на саморозвиток особистості. Проект “ІІ молодіжний фестиваль аматорського кіно “Ранок“ (автор Володимир Живицький) представляє роботи молодих авторів, які акцентовані на відповідальності кожної людини за все, що відбувається довкола і може позитивно впливати на суспільство. 

Відмічені національно налаштовані проекти - “Кімната “Бойової Слави“ (автор Юрій Грачов) та “Фестиваль патріотичного графіті “Цінуй своє!“ (автор Дмитро Сінченко), інформаційний проект “Молодіжний квартал“ (автори Ганна Колєва та Ольга Гура).
Комісія визначила найкращим проект “ІІ молодіжний фестиваль аматорського кіно “Ранок“ (автор Володимир Живицький).
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool