You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

Міська влада виражає співчуття

Листопад 26, 2011 | Новини | Переглядів: 2208 | Коментарі: 1

26 листопада – скорботний день в історії нашого народу.

Сьогодні ми схиляємо голову перед всіма, кого втратили у роки Голодоморів. Їхні могили були, є і завжди будуть попередженням та закликом до живих не забувати про трагедію, не допустити її повторення.
Найкращим вшануванням пам’яті тих, хто загинув в ті страшні часи є наш поступ на шляху побудови демократичної заможної держави, у якій найвищою цінністю є людське життя. Ми можемо залишатися сильними тільки своєю спільною працею на благо всієї України і рідного міста, взаємним розумінням і підтримкою.
Уроки минулого нехай стануть запорукою нашої сили, мудрості та наснаги у розбудові Кіровограда, зміцненні держави задля добробуту та вільного життя кожного.

Міський голова О.Саінсус Секретар міської ради І.Волков


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool