Міська рада запрошує кіровоградців на святкові заходи

Вересень 09, 2011 | Новини | Переглядів: 1575 | Коментарі: 1

 24 вересня Кіровоград відзначатиме День міста. Заходи, присвячені цій події, почнуться заздалегідь, повідомляє Інтернет-видання «FotoInform».

Зокрема, 17 вересня на площі Богдана Хмельницького буде проведено святковий ярмарок сільськогосподарської продукції (за попередньою інформацією, він має розпочатися о восьмій годині). Також напередодні свята у мікрорайонах міста відбудуться спортивні та культурницькі заходи.
Відзначення ж Дня міста 24 вересня стартує врочистою ходою двох колон у складі танцювальних колективів, музичних шкіл, оркестрів, вихован- ців спортивних шкіл, переможців усеукраїнських проектів, конкурсів, олімпіад тощо. На площі перед будівлею міської ради ці люди візьмуть участь у відкритті свята з нагоди 257-ї річниці заснування обласного центру, під час якого відбудуться вручення атрибутів почесного громадянина міста Кіровограда, відзнак ОДА та облради, міської ради і виконавчого комітету, вшанування колективів та осіб, які прославили Кіровоград 2011 року.
На площі Кірова заплановано провести виставку сучасних автомобілів та пожежно- рятувальної техніки, на вулиці Леніна – виступи музикантів, відкриття міської дошки Пошани, виставку-ярмарок творів образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва, у Ковалівському парку і поруч з ним – виставку товарів місцевих товаровиробників, майстер-класи, виставку квітів, конкурс малюн- ків, виставки дарів осені та моделей гуртківців міської станції юних техніків, виступи військових, спортсменів та самодіяльних музичних колективів.

джерело сайт Кіровоградскької міської ради
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool