Минулої доби вогнеборці Кіровоградщини приборкали 4 пожежі у житловому секторі

Вересень 30, 2018 | Новини | Переглядів: 688 | Коментарі: 0

За добу, що минула, рятувальники Кіровоградської області загасили 4 загоряння у житловому секторі.

29 вересня об 11:11 виникла пожежа 20 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння у с. Подорожнє Світловодського району. Силами вогнеборців о 12:12 пожежу було локалізовано та о 13:53 – ліквідовано.

О 17:36 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Шевченка у м. Олександрія. Там горіло 5 м2 сміття в будинку, який не експлуатується. Ця пожежа була локалізована о 17:42 та о 17:52 – ліквідована. Крім того, у смт Петрове на вул. Мостовій рятувальники 32-ї Державної пожежно-рятуальної частини загасили пожежу 4 т сіна на території приватного домоволодіння. Вже 30 вересня о 04:25 рятувальники 29-ї Держаної пожежно-рятувальної частини спільно з місцевою пожежною охороною «Бірківське» ліквідували пожежу 15 м2 покрівлі господарчої споруди на вул. Шевченка у смт Олександрівка.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівців.


Управління ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool