Мінрегіон нагадує про можливість реалізації у 2016 році інвестиційних проектів за рахунок коштів ДФРР

Листопад 23, 2015 | Новини | Переглядів: 541 | Коментарі: 0

Органи місцевого самоврядування мають активніше долучатися до розробки інвестиційних проектів у сфері енергоефективності та енергозбереження, які можуть бути реалізовані у 2016 році за кошти Державного фонду регіонального розвитку.

Про це сказала начальник Управління впровадження та моніторингу пріоритетних проектів будівництва Надія Бондарчук під час круглого столу «Залучення фінансування для реалізації проектів у сфері енергоефективності».
«Для здійснення прозорого відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть фінансуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, Мінрегіоном розроблена Оn-line платформа ДФРР (http://dfrr.minregion.gov.ua/). На цій платформі розміщено: нормативно-правову базу, перелік інвестиційних програм і проектів в розрізі регіонів з визначенням їх статусу та описом»,- зазначила Надія Бондарчук.
Вона також нагадала, що фінансування проектів здійснюється за умови відповідності пріоритетам, визначеним у Державній стратегії регіонального розвитку, стратегіях розвитку регіонів та планам заходів з їх реалізації. Інвестиційні проекти, які сприяють співробітництву територіальних громад повинні мати договір внесений у реєстр. Підтримка добровільно об’єднаних територіальних громад відбувається за умови внесення їх до державного реєстру як юридичні особи публічного права.
«Всі інвестиційні програми і проекти регіонального розвитку мають відповідати визначеним законодавством напрямам спрямування коштів Державного фонду регіонального розвитку»,- додала Надія Бондарчук.
ПРЕС-СЛУЖБА МІНРЕГІОНУ УКРАЇНИ


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool