Міліція: ВДСО проводить новорічну акцію

Грудень 12, 2011 | Новини | Переглядів: 1246 | Коментарі: 0

Наближаються новорічні та різдвяні свята. У цей період велика кількість громадян від’їжджають до родичів чи друзів, або вирушають на зимові канікули, залишаючи свої оселі без нагляду. За умови відсутності господарів помешкання вдома, одним із найоптимальніших засобів збереження власного майна є встановлення сигналізації. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області .

Усі об’єкти, що охороняються за допомогою технічних засобів, підключені до пунктів централізованого спостереження. Оператори пунктів приймають сигнали «Тривога», що надходять з охоронюваних об’єктів, і негайно передають інформацію групам затримання, які протягом кількох хвилин прибувають на місце події.

Крім того, встановлення сигналізації сприяє не лише захисту майна, а й являє собою своєрідну профілактику скоєння крадіжок. Адже лише один тільки факт наявності охоронної сигналізації, як правило, змушує квартирних злодіїв відмовитися від злочинних намірів.
У період з 10 по 31 грудня поточного року підрозділами ДСО з метою попередження злочинів проти власності на території держави та Кіровоградської області зокрема проводиться новорічна всеукраїнська соціальна акція «Квартира під охорону - 2011», за умовами якої обладнання квартир засобами охоронної сигналізації виконується зі знижкою 50 % з подальшим підключенням до міліцейського пульту централізованого спостереження. Вартість робіт за мінімальної схеми блокування становить від 368 гривень.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool