Міліція: Тяжкі наслідки розпиття спиртних напоїв

Листопад 15, 2011 | Новини | Переглядів: 1279 | Коментарі: 0

Працівники Долинського РВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні тяжкого злочину затримали 27-річного раніше судимого жителя районного центру. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

До райвідділу міліції надійшло повідомлення із центральної районної лікарні про смерть 37-річного місцевого жителя. Чоловіка без свідомості було доставлено до медичного закладу з тілесними ушкодженнями та у стані сильного алкогольного сп’яніння.
Результати розтину тіла потерпілого засвідчили, що його смерть настала в наслідок внутрішньої черепної травми та крововиливу.
У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що чоловік розпивав спиртні напої з місцевим жителем, який у ході сварки і спричинив своєму опоненту тілесні ушкодження.
Підозрюваного працівники міліції затримали. До речі, у 2003 році він вже був засуджений за скоєння подібного злочину.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool