Міліція: Щоб не вкрали мобілку

Вересень 13, 2011 | Новини | Переглядів: 1350 | Коментарі: 0

Аби мобільний телефон не став власністю крадія

Працівники міліції нагадують громадянам, як убезпечити себе від крадіжки мобільного телефону. Адже саме цей засіб зв’язку найчастіше стає легкою здобиччю для злодія, інколи з вини самого власника «мобілки».
Тож правоохоронці радять запам’ятати кілька правил.
Насамперед, не слід носити мобільний телефон у відкритій сумочці чи кишені, особливо у людних місцях – на зупинках, у громадському транспорті, на ринку і т.д..
Тим, хто полюбляє відпочинок у нічних клубах чи на дискотеках, не варто залишати свої особисті речі без нагляду. Це ж саме стосується і прилавків торгівельних закладів, незачинених аудиторій, кабінетів.
Повертаючись додому у пізній час доби, намагайтеся не вести телефонних розмов на малолюдних вулицях, у неосвітлених місцях, темних алеях, парках, скверах тощо.
Не бажано хизуватися своїм мобільним у присутності малознайомих людей. Це також може спровокувати крадіжку.
Ні в якому разі, навіть удень, не давайте незнайомцям скористатися вашим телефоном. Адже крадії можуть вигадати будь-яку історію, аби досягти бажаного результату.
Якщо ж раптом ви залишилися без мобільного телефону, слід терміново звернутися до найближчого відділення міліції, або знайти можливість зателефонувати за номером «102».
Та, аби з вами не трапилось подібної біди, завжди будьте пильними і виявляйте обачність.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool