Міліція: Подарунок до Дня Перемоги (ФОТО)

Травень 08, 2012 | Новини | Переглядів: 1224 | Коментарі: 0

Минулих вихідних у переддень відзначення 67-річниці з Дня Перемоги працівники міліції Кіровоградщини разом з колегами з Миколаївщини подарували ветеранам Великої Вітчизняної війни та жителям і гостям Кіровограда святковий концерт. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

Саме в найулюбленішому місці відпочинку кіровоградців і гостей міста – у Дендропарку відбувся міліцейський концерт з нагоди Дня Перемоги. Цими вихідними там було особливо велелюдно.
Протягом двох годин для ветеранів війни та відвідувачів парку звучали пісні та мелодії, які підтримували бойовий дух у ті тяжкі воєнні часи, та сучасні композиції. Гарний настрій кіровоградцям створили виступи зведеного оркестру музичної школи № 2 та УМВС в області під керуванням диригента майора міліції Богдана Максименка та ансамблю пісні і танцю «Південний патруль» УМВС України в Миколаївській області.
Учасники колективу «Південний патруль» порадували глядачів цікавою концертною програмою і яскравими сценічними костюмами. Розпочали виступ гості з Миколаєва військовими піснями, виходили на сцену і з міліцейськими композиціями, та популярними піснями.
До речі, ансамбль «Південний патруль» є лауреатом численних всеукраїнських конкурсів та брав участь у вокальному телешоу «Х-фактор».
Отож, глядачі від концерту отримали лише приємні враження. Задоволеними теплим прийомом кіровоградців та красою весняного парку залишились і гості з Миколаєва.

Міліція: Подарунок до Дня Перемоги (ФОТО)

Міліція: Подарунок до Дня Перемоги (ФОТО)

Міліція: Подарунок до Дня Перемоги (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool