Міліція: Чоловік вбивши відвідувача бару намагався втекти

Травень 07, 2012 | Новини | Переглядів: 1049 | Коментарі: 0

Працівники Вільшанського райвідділу міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали жителя одного з сіл району. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Трагічно закінчився відпочинок для одного з відвідувачів бару Вільшанського району. Недільного вечора заклад був переповнений. Багато хто засидівся до ночі. Близько першої години 32-річний житель одного з сіл району, звісно ж, вживши чималу кількість алкоголю, підійшов до компанії, що сиділа за сусіднім столиком. Чоловік висловив невдоволення поведінкою 22-річного жителя сусіднього села. Молодик, також розігрітий «оковитою», відповів на зауваження ударом в обличчя, збивши з ніг опонента. І всупереч твердженню, що лежачих не б’ють, наніс ще кілька ударів ногами по голові потерпілому. Побачивши, що чоловік лежить на підлозі непритомний, підозрюваний втік. 

Поки товариші потерпілого намагалися надати йому допомогу та привести до тями, власниця закладу викликала «швидку» і зателефонувала в міліцію, але чоловік помер.
За кілька годин правоохоронці встановили місцезнаходження та затримали підозрюваного. За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool