Микола Онул вітає всіх зі святом!

Вересень 16, 2011 | Новини | Переглядів: 2919 | Коментарі: 0

18 вересня православні святкують День Праведної Елисавети, матері Іоанна Хрестителя. Особливим цей день є для нашого міста, першою, історичною назвою, якого є Елисаветрад. 18 вересня – це його іменини.

З нагоди цієї події Микола Онул вітає всіх жителів міста зі святом: «Щиро вітаю всіх з чудовим святом – іменинами рідного міста! Бажаю усім добра та родинного затишку. Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії. Всім жителям міста бажаю Божого благословення, здоров’я, щастя та благополуччя!»

А подарунком для всіх у переддень свята – 17 вересня стане концерт народного артиста України Миколи Гнатюка, який відбудеться у Дендропарку о 17.00.

Вхід у Дендропарк безкоштовний!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool