Микола Луханін привітав правоохоронців Одеської залізниці із Днем транспортної міліції України

Червень 05, 2013 | Новини | Переглядів: 770 | Коментарі: 0

5 червня 2013 року в актовій залі УМВС України на Одеській залізниці відбулася урочиста зустріч начальника Одеської залізниці Миколи Луханіна із працівниками транспортної міліції, яка була присвячена святкуванню 94-ї річниці Дня транспортної міліції України.

В ході зустрічі начальник залізниці зазначив: “Сьогодні органи внутрішніх справ на транспорті — високоорганізована, самодостатня правоохоронна система. Вона здатна ефективно виконувати покладені на неї функції по забезпеченню суспільної безпеки і боротьбі зі всіма формами і проявами злочинності і працює в постійній співпраці із залізничниками, проводить заходи щодо профілактики правопорушень на транспорті. Співробітники внутрішніх справ оперативно реагують на заяви і повідомлення громадян про злочини і випадки, показуючи високий професіоналізм, знання не лише своєї спеціальності, але і особливостей функціонування багатьох транспортних служб, уміння миттєво зорієнтуватися в обстановці і негайно діяти. З нагоди професійного свята дякуємо всім співробітникам транспортної міліції за нелегку працю, мужність, вірність боргу, приносимо окрему вдячність ветеранам — тим, хто створював, і сьогодні дбайливо зберігає славні традиції органів внутрішніх справ на транспорті”. Микола Луханін подякував керівництву та всім правоохоронцям за сумлінне виконання службових обов’язків в справі протидії правопорушенням на Одеській магістралі, а також за вагомий внесок у розвиток залізничного транспорту та відзначив 15 кращих працівників почесними нагородами.
В свою чергу начальник УМВС України на Одеській залізниці полковник міліції Сергій Карташов побажав всім співробітникам управління та ветеранам транспортної міліції успіхів і натхнення в подоланні життєвих труднощів, стійкості, наполегливості і мужності при виконанні службових завдань по забезпеченню правопорядку і безпеки на залізничних магістралях нашої держави.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool