Микола Луханін привітав працівників управління Міністерства внутрішніх справ України на Одеській залізниці з професійним святом

Грудень 19, 2013 | Новини | Переглядів: 991 | Коментарі: 0

Сьогодні в актовій залі управління Міністерства внутрішніх справ на Одеській залізниці відбулися урочисті збори, присвячені професійному святу - Дню працівника міліції України.

В урочистостях взяли участь начальник Одеської залізниці Микола Луханін, начальник Управління МВС України на Одеській залізниці Сергій Карташов, заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Олексій Єремиця, директор департаменту оборонної роботи, громадянської оборони і взаємодії з правоохоронними органами і МНС Одеської міської ради Григорій Зубов та інші почесні гості.
У вітальному слові начальник залізниці Микола Луханін зазначив, що сьогодні на органи внутрішніх справ на транспорті покладена виключно відповідальна та благородна справа захисту життів та прав пасажирів залізниці, збереження схоронності вантажів. «Своєю цілодобовою працею ви охороняєте законність і правопорядок на залізничних об’єктах шести областей, які обслуговує Одеська залізниця. Залізничники вдячні вам за те, що не шкодуючи сил та здоров’я міліціонери добросовісно виконують свій громадянський обов’язок, викорінюючи злочинність», - підкреслив Микола Луханін.
Начальник управління МВС України на Одеській залізниці, полковник міліції Сергій Карташов, звертаючись до колективу, підкреслив: «Від рівня вашого професіоналізму у виконанні завдань багато в чому залежить довіра суспільства до влади, соціальна і економічна стабільність держави, спокій та упевненість людей. В наших рядах служить багато справжніх професіоналів, які достойно несуть звання захисників закону і для яких вірність обов’язку, присязі, служіння справедливості – сенс життя».
Десять працівників транспортної міліції на Одеській залізниці було заохочено за сумлінну роботу у сфері профілактики та боротьби зі злочинністю нагородами від начальника залізниці. Традиція заохочувати працівників транспортної міліції у день їх професійного свята існує вже не перший рік, адже саме вони працюють у сфері боротьби зі злочинністю, профілактики злочинності на залізниці, причин та умов, які її породжують.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool