Мешканцям Кіровоградщини: Не знаючи броду, не лізьте у воду!

Травень 10, 2012 | Новини | Переглядів: 1206 | Коментарі: 0

Спекотна травнева погода посприяла достатньому прогріву води у водоймах області. Багато з нас вже відкрили купальний сезон. Та не слід забувати про те, що відпочинок на воді - небезпечний. Про це Інтернет-видання  «FOTOINFORM» повідомило Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області

Так, 6 травня у місті Новоукраїнка на річці Чорний Ташлик під час купання загинув 38-річний місцевий житель. За словами свідків, які рибалили поруч, чоловік зайшов у воду і поплив у бік протилежного берега та, не допливши, пішов під воду. Тіло нещасного вилучили з річки водолази. Причина смерті чоловіка наразі встановлюється.
Більшість людей, у тому числі діти, гине через купання саме в необладнаних для цього місцях, нещасні випадки найчастіше трапляються при порушенні правил безпеки на воді. Втопитися може не лише той, хто невпевнено відчуває себе на воді, а й вправні плавці, через власну самовпевненість та легковажність. Разом з тим, правила поведінки на воді дуже прості: не заходити у воду в незнайомих та непристосованих для купання місцях, не залишати дітей без нагляду, не купатися у нетверезому стані, не бешкетувати у воді, не пірнати в незнайомих місцях та й, узагалі – не знаючи броду - не лізти у воду!
Нагадуємо власникам та користувачам водойм про відповідальність за безпеку громадян на них. Потурбуйтеся про наявність застерігаючих стендів, обладнання місць для купання та створення рятувальних постів.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool