Мешканцям Кіровоградщини нагадали, як безпечно купатись на Водохреще

Січень 12, 2022 | Новини | Переглядів: 1158 | Коментарі: 0

12 січня працівники Кропивницького районного управління ГУ ДСНС у Кіровоградській області провели роз’яснювальну роботу серед громадян біля водойм Бобринецької, Компаніївської, Олександрівської та Устинівської громад.

Зокрема, рятувальники нагадували правила безпеки на кризі та цікавились у любителів зимової риболовлі, чи знають вони, як подбати про власну безпеку. Крім того, надзвичайники нагадали громадянам, як уникнути нещасного випадку під час водохрещенських занурень.

Фахівці Служби порятунку наголосили любителям підлідного лову, що біда може спіткати не лише новачків, а й досвідчених рибалок, тому варто придбати рятувальний жилет, що допоможе протриматись на поверхні води до прибуття допомоги, мати при собі плішню, два цвяхи або ж ніж, не йти рибалити без мобільного телефону та повідомляти рідних про місце свого перебування. Також громадянам розповіли, як визначити товщину крижаного покрову та яка товщина є безпечною для людини, як рятувати потерпілого та як не загинути самому, потрапивши в ополонку. Свої слова організатори рейду підкріпили наочністю – застережними листівками.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool