Мешканців Кіровоградщини навчали правил безпеки життєдіяльності

Серпень 03, 2021 | Новини | Переглядів: 953 | Коментарі: 0

Спекотна погода триматиметься, як мінімум, до кінця літа, тож рівень пожежної небезпеки також буде стабільно високим

 Показники пожеж у житловому секторі та на відкритих територіях також не досить обнадійливі. Головні причини виникнення пожеж – необережне поводження з вогнем під час паління, спалювання сміття на подвір’ї чи поблизу нього, випалювання бур’янів та сухої трави на присадибних ділянках, а також порушення правил пожежної безпеки у оселях громадян.

Щоб переконати громадян дотримуватись правил безпеки, рятувальники не припиняють проводити роз’яснювальні бесіди із перехожими на вулицях населених пунктів області.

3 серпня відбулись рейди у житловому секторі смт Олександрівка та м. Бобринець. Рятувальники поспілкувались із громадянами, нагадали правила протипожежної безпеки у поводженні з побутовим газом, електрострумом, відкритим вогнем, наголосили на обережності під час паління, закликали не кидати непогашених недопалків та сірників. Крім того, фахівці Служби порятунку навчали громадян алгоритму дій при виявленні вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни, які досі можна виявити будь-де.

Питання безпеки цивільного населення, профілактика виникнення надзвичайних подій, попередження загибелі та травмування людей залишається пріоритетним у діяльності Служби порятунку, тож роз’яснювальна робота триватиме і надалі.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool