Мешканців Кіровоградщини інструктували щодо пожежної безпеки

Листопад 15, 2021 | Новини | Переглядів: 1118 | Коментарі: 0

У холодну пору року в рази зростає ризик виникнення пожеж у житловому секторі. Це зумовлено кількома факторами: підвищенням навантаження на домашню електромережу через обігрівачі, використання інших систем опалення приміщень (печей, камінів, грубок, котлів опалення), а головне – порушення правил експлуатації побутових приладів. Щоб нагадати громадянам про наслідки безвідповідального ставлення до власної безпеки, рятувальники щодня проводять роз’яснювальні бесіди на вулицях населених пунктів.
 

15 листопада спілкувались із рятувальниками місцевих підрозділів жителі міст Знам’янка та Світловодськ.

Фахівці Служби порятунку наводили приклади з повсякденних реалій, коли через одну дрібницю громадяни позбувались майна, а подекуди – й життя. Коротке замкнення перевантаженої надмірною кількістю одночасно ввімкнених приладів, чадний газ із тріщин у грубці, недопалок цигарки, що тліє на простирадлі курця, який мирно заснув у власному ліжку, залишена пательня з їжею на запаленій плиті… Прикладів, на жаль, багато. І що характерно, такі фактори – це просто безвідповідальність громадян, які легко могли уникнути біди. Рятувальники закликали громадян учитись на чужих помилках і берегти себе. А для закріплення почутого в пам’яті перехожі отримали застережні листівки.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool