Матеріальна допомога від міської влади

Квітень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1211 | Коментарі: 0

За мужність і самопожертву, виявлені в боротьбі з фашистськими загарбниками у відстоюванні свободи і незалежності Вітчизни, та вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху, патріотичне виховання молоді та з нагоди Дня Перемоги 9 травня виконавчий комітет Кіровоградської міської ради вирішив нагородити 

Відзнакою виконавчого комітету Кіровоградської міської ради "За заслуги" ІІ ступеня Тарасова Анатолія Олександровича, члена Спілки учасників бойових дій і ветеранів військової служби м. Кіровограда.

З нагоди 67-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років, враховуючи подання громадських організацій ветеранів міста Кіровограда, виконавчий комітет Кіровоградської міської ради надав грошову допомогу 57 ветеранам Великої Вітчизняної війни на загальну суму сімнадцять тисяч сто гривень.

за матеріалами
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool