Марія Чорна перевірила хід реконструкції палац культури в Олександрії

Липень 23, 2021 | Новини | Переглядів: 1335 | Коментарі: 0

Голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна під час робочого візиту в спільно з міським головою Олександрії відвідала парк ім. Т. Шевченка та міський палац культури.

«Приємно вражена побаченим! Всі, хто зі мною відвідав сьогодні Олександрію, зі мною погодяться. Те, що ми побачили в театрі, наскільки масштабно та з господарської позиції відроджене те, що колись будувалося – викликає лише позитив. Ми маємо що передати наступним поколінням! Відроджений парк – це той самий туристичний магніт, який вкладе інвестиції в майбутнє нашої області» - зазначила Марія Чорна.

Реконструкція Олександрійського міського палацу культури завершиться вже цього року. Згідно з проектом, залишилося з нуля реконструювати фонтан на прилеглій території, провести зовнішнє освітлення та виконати благоустрій. 

Марія Чорна перевірила хід реконструкції палац культури в Олександрії


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool