Марія Чорна ознайомилася з ходом реконструкції відділень лікарні в Олександрії

Липень 23, 2021 | Новини | Переглядів: 1732 | Коментарі: 0

Голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна разом з міським головою Олександрії Сергієм Кузьменком ознайомилася з ходом реконструкції приймального та інфекційного відділень комунального некомерційного підприємства “Центральна міська лікарня м.Олександрії”.

Так, проект ремонту інфекційного відділення передбачає заміну вікон та дверей, відновлення покрівлі, реконструкцію інженерних мереж, підвищення енергоефективності приміщення, опоряджувальні роботи, доступність маломобільних груп населення та проведення благоустрою території.

Наразі підрядник демонтував покрівлю будівлі, старі інженерні мережі водопостачання, водовідведення та опалення і вентиляції, частину крілець, які зазнали руйнацію, перегородки та 50% полів. Зараз виконуються роботи з улаштування покрівлі з металочерепиці в обсязі ⅔ від загальної площі, змонтували вентиляційні шахти. Наразі проектна група виконала додаткове обстеження будівлі та готує вихідні матеріали для коригування ПКД.

«До наступної хвилі коронавірусу ми маємо максимально забезпечити Кіровоградщину лікарняними ліжками із забезпеченням кисню. Новий штам вірусу «Дельта» вражає і дітей, тож маємо бути до цього готовими. Галузь охорони здоров’я, реконструкція та обладнання медичних установ – пріоритетний напрямок. Це те, над чим ми працюємо зараз і будемо працювати надалі», - зазначила Марія Чорна.

Очільниця облдержадміністрації оглянула також хід робіт у приймальному відділенні лікарні, де наразі до існуючої будівлі лікарні здійснили прибудову площею 453 м2, виконали зовнішнє утеплення прибудови приймального відділення, внутрішньо-опоряджувальні роботи, змонтовано інженерні комунікації. Будівництво виконувалося з використанням сучасних будівельних та оздоблювальних матеріалів та з дотриманням діючих державних будівельних норм, щодо забезпечення необхідного рівня енергоефективності та інклюзивності. Для забезпечення під’їзду карет швидкої медичної допомоги збудували естакаду. У відділенні облаштована система протипожежної безпеки та система вентиляції та кондиціювання повітря. 

Марія Чорна ознайомилася з ходом реконструкції відділень лікарні в Олександрії


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool