Марія Чорна оголосила про початок розробки бренду Кіровоградщини

Жовтень 06, 2021 | Новини | Переглядів: 1475 | Коментарі: 0

Голова Кіровоградської облдержадміністрації Марія Чорна оголосила про початок великої системної роботи з розробки бренду Кіровоградщини.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці.

Очільниця області зазначила, що регіон має чудову місцевість з туристичним потенціалом, професійних виробників та якісну продукцію, але все ще залишається у тіні.

«Сьогодні між собою конкурують не лише люди, а ще й міста та області. І виграє той, хто має крутіший бренд. Саме тому я оголошую про початок великої системної роботи з розробки бренду області. Ми залучимо кращих фахівців країни, міжнародних експертів, і, звісно, вас друзі», - звернулась до мешканців області Марія Чорна.

Вона акцентувала, що до розробки бренду запрошуються місцеві мешканці, які мають відповідні знання та ідеї.

«Бренд Кіровоградщини має невидимою ниткою "зшити" всю нашу область. Він має бути близьким і впізнаваним для кожної людини. А ще вигідно відрізняти нас з-поміж усіх інших», - додала Марія Чорна.

Запропонувати свою ідею та долучитись до розробки бренду Кіровоградщини можна в коментарях до публікації Марії Чорної у Фейсбуці


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool