Мандрівний кінофестиваль в Кіровоградському слідчому ізоляторі

Листопад 28, 2014 | Новини | Переглядів: 853 | Коментарі: 0

В Кіровоградському слідчому ізоляторі в рамках «ХІ Міжнародного фестивалю Docudays Ua» відбувся мандрівний кінофестиваль Dokudays.

Представниками громадської організації «Територія успіху» для неповнолітніх, які тримаються під вартою було організовано перегляд тематичних фільмів. Глядачів дуже вразило наскільки живо режисер висвітлив одну з найбільш драматичних подій в незалежній Україні – фільм «Майдан». На екрані вони побачили історії простих людей, які щодня, крок за кроком боролись за свою незалежність.
Шкода, що прем’єра фільму відбулася в такий тяжкий для нашої країни період, але коли вся Україна побачить фільм «Майдан», то буде пишатися собою, своєю волею і, звичайно ж, одне одним – своїми співвітчизниками. А люди, які не були там, дізнаються як все відбувалось.
Також, неповнолітнім було продемонстровано фільм про взаємовідносини батьків і дітей. Режисер дуже ярко та гостро висвітлив проблему, яка завжди була актуальною і залишається такою й у наш час. Те, що побачили глядачі на екрані, краяло серце і не залишило байдужим жодного з присутніх у залі. Це жахливо, коли батьки зловживають спиртними напоями і зневажливо, нехтуючи своїми батьківськими обов’язками, руйнують невинний світ маленької людини, яка незважаючи ні на що не перестає вірити в чудо та мріяти про світле щасливе майбутнє.

Тетяна Коханенко Кіровоградський слідчий ізолятор управління ДПтС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool