Мала Виска: Бійцями МНС врятовано 60-річного курця

Квітень 23, 2012 | Новини | Переглядів: 1242 | Коментарі: 0

20 квітня о 20:37 на пункт зв’язку самостійної державної пожежної частини №23 міста Малої Виски надійшло повідомлення від місцевої жительки про пожежу в приватному житловому будинку. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі УМНС України в області

На місце події виїхало одне відділення чергового караулу. Під час проведення розвідки ланкою газодимозахисної служби у складі Віталія Бішінтєєва, Василя Савченка та Владислава Ніколаєва в кімнаті будинку на ліжку було виявлено 60-річного господаря. Перебуваючи в зоні сильного задимлення, чоловік не міг самотужки вибратись на подвір’я. Рятувальники на руках винесли постраждалого на свіже повітря, після чого ліквідували пожежу. Завдяки оперативним діям рятувальників, вдалося уникнути значних збитків, адже вогонь знищив лише постільні речі.
Розслідуванням встановлено, що до пожежі призвела необережність господаря під час паління у ліжку.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool