Львівська область: вибух у котельні школи

Березень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 982 | Коментарі: 0

14 березня близько 03:40 в будівлі котельні місцевої школи у с. Монастирець Жидачівського району стався вибух, внаслідок якого у приміщенні зміщено несучу стіну приблизно на 40 см, а також обвалилися 5 залізобетонних панелей довжиною по 6 м. Площа зруйнованого перекриття орієнтовно складає 36 кв. м.

 

Внаслідок вибуху був травмований чоловік 1950 р. н. з діагнозом «опіки правого плеча та грудної клітки». Його госпіталізовано до центральної районної лікарні м. Жидачів. Котельня – будівля, яка розташовується поруч зі школою. Діти не постраждали. У школі на навчанні на даний час знаходиться 170 учнів та 18 дошкільнят. Комісія постановила у четвер зробити коротким робочий день та в подальшому відпустити дітей на канікули. На місце події виїхала оперативна група ДСНС України. Причина вибуху встановлюється. На місці події створена комісія, яку очолює перший заступник голови Жидачівської РДА Гриців Р.І. Для участі в роботі комісії викликано представників котлонагляду області для встановлено причини вибуху. Наразі прийнято рішення демонтувати зруйновані конструкції з метою отримання доступу до котлів, щоб визначити причину вибуху. З системи опалення спущено воду з метою запобігання розмерзанню.Станом на 15:00 прийнято рішення про проведення позачергового засідання районної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

ДСНС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool