Львівська область: рятувальники визволили 50 автобусів та 13 карет швидкої медичної допомоги

Березень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 1066 | Коментарі: 0

Станом на 06.00 год. 16 березня проїзд автомобілів на автодорогах державного значення забезпечено. На багатьох ділянках автодоріг місцевого значення сполучення з населеними пунктами затруднено.

 

15 березня підрозділами Головного управління ДСНС України у Львівській області за допомогою важкої та спеціальної техніки проведено буксирування 1109 автотранспортних засобів в тому числі 50 автобусів та 13 карет швидкої медичної допомоги, надано допомогу 1537 особам. У 3-х розгорнутих пунктах надано допомогу 233 особам. Всього до проведення робіт на території області залучено 2586 чол. особового складу та 721 одиниця техніки. Від Головного управління ДСНС України у Львівській області – 353 чол. особового складу та 149 од. різної техніки.

ДСНС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool