«Літературна вітальня» в Кіровоградському обласному художньому музеї (ФОТО)

Листопад 04, 2011 | Новини | Переглядів: 1310 | Коментарі: 1

2 листопада 2011 року в рамках роботи «Літературної вітальні» в Кіровоградському обласному художньому музеї відбулася творча зустріч талановитого поета, члена бюро Кіровоградського літературного об’єднання «Степ» Олександра Івановича Косенка з учнями 10-го класу ЗОШ № 4 та співробітниками музею.


У виконанні Олександра Косенка прозвучали його вірші, твори відомих російських та українських поетів, згадував він також про знаменитих поетів Кіровоградщини.
Творча зустріч з промовистою назвою «На розі полудня» пройшла в теплій, дружній атмосфері, мала численні схвальні відгуки гостей музею. Олександр Іванович вразив всіх присутніх на цьому заході своїм емоційним виконанням поетичних творів і розповіддю про те, як саме він став поетом. Адже почав він писати вірші з раннього дитинства. Друкується з 1988 року, переважно в обласній періодиці та колективних збірках в газетах «Серп і молот», «Кіровоградська правда», «Молодий комунар», «Україна-Центр», «Народне слово», журналах «Поріг», «Степ», «Вежа», «Дзвін»та збірниках «Євшан», «Золоте поле» та ін. На його вірші написано чимало ліричних пісень.

Науковий співробітник відділу науково – просвітницької роботи Леся Дмітрієва
 

«Літературна вітальня» в Кіровоградському обласному художньому музеї (ФОТО)

«Літературна вітальня» в Кіровоградському обласному художньому музеї (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool