Лісівники Кіровоградщини запрошують журналістів

Березень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 974 | Коментарі: 0

Запрошуємо Вас взяти участь у прес-конференції начальника Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства Наталії Ревенко та першого заступника начальника – головного лісничого Олега Середюка, приуроченої до відзначення Міжнародного дня лісів.

На прес-конференції обговорюватимуться підсумки роботи лісівників Кіровоградщини у 2012 році та перспективи на 2013 рік.
Після прес-конференції на базі Червоно-Нерубаївського лісництва ДП «Олександрівський лісгосп» відбудуться заходи з відзначення Міжнародного дня лісів (від’їзд від облуправління одразу після завершення прес-конференції).
Крім цього, запрошуємо Вас відвідати Лісовий ярмарок з продажу декоративного посадкового матеріалу, який триватиме 21 та 22 березня (вул. Тимірязєва, 76).

Дата проведення: 21 березня 2013 року.
Місце проведення: Кіровоградське ОУЛМГ, м. Кіровоград, вул. Тимірязєва, 76, 5-й поверх.
Початок заходу: 10:00.
Акредитація за телефоном: 066-158-22-43.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool