Лікарні Кіровоградщини отримають 550 кисневих концентраторів

Грудень 03, 2020 | Новини | Переглядів: 721 | Коментарі: 0

Пів тисячі кисневих концентраторів коштом держави і ще 50 коштом обласного бюджету отримають медичні заклади Кіровоградщини, які борються з коронавірусом.

Про це повідомив голова облдержадміністрації Андрій Назаренко.

На 50 концентраторів із обласного бюджету витратять майже два мільйона гривень.

«Матимемо потужний ресурс на допомогу медикам!», - зауважив очільник регіону.

Водночас Андрій Назаренко зазначив, що зараз триває будівництво кисневих станцій в обласній лікарні та в обласному госпіталі.

«Лікарні самостійно вироблятимуть кисень, плюс збільшимо кількість ліжкомісць із централізованою подачею», – додав голова ОДА й уточнив, що аналогічну станцію також побудують у Кропивницькій районній лікарні.

Цього тижня МОЗ зарахувало ЦРЛ до переліку ковідних госпітальних баз. Тепер їх в області вісім. Також до списку входять обласна лікарня, Центральна міська лікарня Кропивницького, Олександрійська міська лікарня, Добровеличківська та Маловисківська ЦРЛ, обласний госпіталь для ветеранів і Бобринецька ЦРЛ. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool