Ларін і Ковальчук вітають працівників органів статистики Кіровоградщини з професійним святом

Грудень 04, 2011 | Новини | Переглядів: 1181 | Коментарі: 0

Шановні працівники органів статистики Кіровоградщини! Вітаємо вас із професійним святом!

 

Результати вашої щоденної копіткої праці відображають об’єктивний стан соціально-економічного розвитку області, вказуючи тим самим на подальший план дій задля покращення рівня життя населення регіону. А тому переоцінити важливість статистичної служби досить важко. На основі інформації, наданої вашою службою, приймаються важливі рішення, що можуть вплинути на загальний стан економіки краю. Тож можна з упевненістю сказати, що ваша праця безпосередньо впливає і сприяє подальшому динамічному розвиткові Кіровоградщини.

Ми щиро дякуємо вам за сумлінну працю і вірність професійному обов’язку. Бажаємо вам міцного здоров’я, благополуччя, особистого щастя і нових успіхів.


З повагою

Голова обласної державної адміністрації
Сергій ЛАРІН


Голова обласної ради
Микола КОВАЛЬЧУК

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool