Кропивницький: в дитячій обласній лікарні відбулася акція (фото)

Березень 10, 2021 | Новини | Переглядів: 842 | Коментарі: 0

«Нехай мама посміхається!» Волонтери Міжнародного благодійного фонду «ТИ НЕ ОДИН» провели щорічну святкову акцію в Дитячій обласній лікарні.

Весна. 8 березня для жінок асоціація з подарунками, з очікуванням чогось нового, гарного, світлого. В цей день так хочеться відчувати святковий настрій, а особливо, коли знаходишся в стінах лікарні з хворою дитиною.Тому у цей святковий день волонтери благодійного фонду завітали до гематологічного відділення Дитячої обласної лікарні з особливою метою, змінити настрій , з лікарняного на святковий !!!

Активну участь приймали, не тільки волонтери, а й кондитерська ТОВ «Максим М.» тому для всіх приготували ароматні, ніжні кекси, майже як вдома. А кондитер-любитель Ольга - незвичайний торт.

Тюльпани і різнокольорові кулі для мам, дівчаток та медперсоналу цього непростого відділення, були подаровані фондом «ТИ НЕ ОДИН»

Щорічно волонтери фонду напередодні свята, разом з дітьми які знаходяться у гематологічному відділені, готували подарунки для мам, зараз, у зв'язку з карантином, медсестри були сполучною ланкою між волонтерами і пацієнтами відділення. І в цей раз це були не уколи, а приємні емоції та враження.

Неможливо змінити всі обставини в житті, але на декілька годин можна створити справжнє свято, а разом з цим, надію та сили йти далі.

 в дитячій обласній лікарні відбулася акція (

 в дитячій обласній лікарні відбулася акція (


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool