Кропивницький: у житловому секторі мікрорайону Кущівки відбувся рейд

Квітень 01, 2017 | Новини | Переглядів: 1103 | Коментарі: 0

З метою профілактики пожеж в житловому секторі та природних екосистемах, 31 березня фахівці Управління ДСНС України у Кіровоградській області спільно з соціальними представниками територіального обслуговування провели профілактичний рейд у житловому секторі мікрорайону Кущівки обласного центру.

Увага учасників рейду була зосереджена на соціально незахищеній категорії населення: пенсіонери, інваліди, одинокі громадяни. У ході відпрацювання рятувальники наголосили громадянам на необхідності дотримання вимог пожежної безпеки у повсякденному житті та на присадибних ділянках, садках, городах. Для цього, були наведені численні приклади пожеж, причинами яких стала людська недбалість, також зазначено, що випалювання сухої торішньої рослинності тягне за собою адміністративну відповідальність

 Крім того, фахівці Служби порятунку закцентували увагу громадян на тому, що користуючись щодня побутовими електро- та газовими приладами треба перевіряти їх справність та в обов’язковому порядку вимикати, залишаючи приміщення. Фахівці рятувальної справи закликали громадян бути обережними і дотримуватись правил безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів та боєприпасів часів Другої світової війни, які часто виявляють люди під час весняно-польових або господарчих робіт. У ході проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед жителів мікрорайону було розповсюджено листівки з правилами безпеки.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool