Кропивницький: у центрі міста знизили рівень води в Інгулі

Липень 14, 2017 | Новини | Переглядів: 1140 | Коментарі: 0

На засіданні позачергової комісії з питань техногенно-екологічної безпеки під головуванням заступника міського голови Олександра Мосіна було прийнято рішення про пониження рівня води у річці Інгул, повідомляє сайт КМР

- Таке рішення обумовлене проведенням ремонту пішоходного містка по вулиці Пашутінській, - зазначив Олександр Мосін. - Тому комунальному підприємству «Універсал 2005” було доручено знизити рівень води у центральній частині міста, шляхом підняття шандорних пристроїв на гідротехнічній споруді по вулиці Михайлівській.

Також необхідність знизити рівень води в Інгулі виникла через витікання води із річки крізь недобудовану стінку у дренажний колектор. У зв’язку з цим голова комісії дав доручення управлінню з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Кропивницького звернутись до проектної організації ДП “Дніпродіпроводгосп” для встановлення причин витоку.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool