Кропивницький: у центрі міста загорівся автомобіль

Червень 25, 2019 | Новини | Переглядів: 1197 | Коментарі: 0

 24 червня о 17:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу поблизу с. Велика Северинка Кропивницького району.

Як з’ясувалось на місці пожежі, зайнялось 5 т сіна та 3 м2 дерев’яних конструкцій причепа вантажного автомобіля «Renault Premium». Силами вогнеборців 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький о 17:55 пожежу було локалізовано та о 20:13 – ліквідовано.
Вже 25 червня о 03:03 бійці 33-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Онуфріївка залучались на ліквідацію загоряння моторного відсіку легкового автомобіля «Volkswagen Polo» по вул. Гагаріна в районному центрі.

О 03:53 вогнеборці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький приборкали пожежу легкового автомобіля «Honda Accord» по вул. Гоголя в обласному центрі.

О 03:47 стало відомо про пожежу по вул. Вороного м. Новоукраїнка. Там, на території приватного домоволодіння, зайнялось 5 м2 перекриття житлового будинку. О 04:08 пожежу було локалізовано та о 05:05 – ліквідовано. До гасіння залучалось 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новоукраїнка.
Крім цього, силами вогнеборців 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Благовіщенське було ліквідовано пожежу 15 м2 сміття на відкритій території по вул. Лесі Українки в районному центрі.

Також бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький ліквідували займання 5 м2 сміття в 3-х металевих сміттєвих баках по вул. Джерельній та 25 м2 сміття на відкритій території по вул. Чернишевського в обласному центрі. А рятувальники 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новгородка приборкали загоряння 100 м2 сухої трави на відкритій території по вул. Дружби.
В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool