Кропивницький: у театрі ляльок підготувалися до прийому відвідувачів

Липень 06, 2020 | Новини | Переглядів: 873 | Коментарі: 0

Цілих три місяці колектив Кіровоградського академічного обласного театру ляльок болісно очікував на поліпшення ситуації з коронавірусом та скасування заборони на проведення масових заходів

Хоча тривала діяльність на дистанції й сприяла появі кількох нових творчих інтернет-проєктів (викладені на ютуб-каналі театру https://www.youtube.com/channel/UCBEQhVTi1-sma5aJii8-YOg), та відсутність обміну емоціями і живого спілкування з глядачем зовсім не приносили ані натхнення, ані задоволення.

З послабленням карантину, митці відповідально підготувалися до прийому відвідувачів на стаціонарі, придбавши усі необхідні засоби та пристрої.
І ось, у минулі вихідні, до театру завітали перші довгоочікувані гості.

Радість від зустрічі переповнювала і господарів, і відвідувачів. Пройшовши усі необхідні процедури, маленькі і дорослі театрали швидко і зручно розташувалися на відведених місцях у приємній прохолоді зали.

Ведуча, від імені усього колективу, щиро привітала присутніх, зізнавшись, що митці дуже сумували за своїми глядачами. А потім малеча із захватом аплодувала виконавцям та героям пригодницької казки «Айболить і Бармалей».
У неділю, на перегляд повчальної історії «Готель «У Мурзика», знову зібралася гарна компанія щирих театралів. Чудова енергія позитиву і добра просто огортала кожного глядача і наповнювала душу приємним теплом.

Після закінчення вистав дітвора, зберігаючи необхідну дистанцію, ще трішки повеселилася, виконуючи ігрові завдання, та отримала солодкі гостинці на прощання.

І лялькарі, і глядачі були дуже задоволені відновленням повноцінної діяльності театру. Залишається сподіватись, що далі буде тільки краще.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool