Кропивницький: у театрі ляльок підготувалися до прийому відвідувачів

Липень 06, 2020 | Новини | Переглядів: 784 | Коментарі: 0

Цілих три місяці колектив Кіровоградського академічного обласного театру ляльок болісно очікував на поліпшення ситуації з коронавірусом та скасування заборони на проведення масових заходів

Хоча тривала діяльність на дистанції й сприяла появі кількох нових творчих інтернет-проєктів (викладені на ютуб-каналі театру https://www.youtube.com/channel/UCBEQhVTi1-sma5aJii8-YOg), та відсутність обміну емоціями і живого спілкування з глядачем зовсім не приносили ані натхнення, ані задоволення.

З послабленням карантину, митці відповідально підготувалися до прийому відвідувачів на стаціонарі, придбавши усі необхідні засоби та пристрої.
І ось, у минулі вихідні, до театру завітали перші довгоочікувані гості.

Радість від зустрічі переповнювала і господарів, і відвідувачів. Пройшовши усі необхідні процедури, маленькі і дорослі театрали швидко і зручно розташувалися на відведених місцях у приємній прохолоді зали.

Ведуча, від імені усього колективу, щиро привітала присутніх, зізнавшись, що митці дуже сумували за своїми глядачами. А потім малеча із захватом аплодувала виконавцям та героям пригодницької казки «Айболить і Бармалей».
У неділю, на перегляд повчальної історії «Готель «У Мурзика», знову зібралася гарна компанія щирих театралів. Чудова енергія позитиву і добра просто огортала кожного глядача і наповнювала душу приємним теплом.

Після закінчення вистав дітвора, зберігаючи необхідну дистанцію, ще трішки повеселилася, виконуючи ігрові завдання, та отримала солодкі гостинці на прощання.

І лялькарі, і глядачі були дуже задоволені відновленням повноцінної діяльності театру. Залишається сподіватись, що далі буде тільки краще.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool