Кропивницький: у пільговиків виникли борги за комунальні послуги

Січень 02, 2020 | Новини | Переглядів: 2729 | Коментарі: 0

У пільговиків, які отримують безготівкову монетизацію у місті Кропивницький, виникають неіснуючі борги, з якими пільговикам приходиться розбиратися, повідомляє FOTOINFORM.NET

Сьогодні вже 2 січня 2020 року, а у Приват24 ще «висять» борги за листопад 2019 року.

«Мені нарахували у ПриватБанку борг за тепло, за вивіз сміття, за квартплату. Я подзвонив до теплогенеруючої компанії, щоб з'ясувати, чому виник борг, бо мені прийшла СМС з Ощадбанку , що пільгу мою оплачено. Там підтвердили, що проплати від держави надійшли. І повідомили, що можливо, ще не передали данні. Це все було ще у 20 числах грудня. Вже новий рік, січень місяць в календарі, а борги так і не зникли у Приват24. Що робити, незрозуміло. Вже потрібно починати сплачувати за грудень 2019 року, а у Прива24 борг прибрати самому неможливо. Також незрозуміло, що відбувається з оплатою за електроенергію. Вже другий місяць з безготівковою монетизацією виникають проблеми, чомусь в Ощадбанку в особистому кабінеті стоять нулі. Добитися, чого так відбувається неможливо. В Ощадбанку кажуть звертатися до енергетиків, а енергетики відправляють до Ощадбанку. Прийшлося заплатити 100 відсотків за електрику. З початку треба було протестувати безготівкову монетизацію, а потім підключати пільговиків, щоб у людей не виникали проблеми», - скаржиться ліквідатор наслідків аварії на ЧАЕС.

На запитання про неіснуючі борги у Приват24 відповіли:

«Не всі підприємства надають дані про заборгованість в онлайн режимі. Дані по заборгованості по багатьом підприємствам оновлюються 1 раз в місяць, після того, як комунальне підприємство надсилає нові дані в банк. Зазвичай, це відбувається з 1 по 15 число за попередній період»


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool