Кропивницький: у міськраді дільничні офіцери провели робочу зустріч

Березень 28, 2018 | Новини | Переглядів: 929 | Коментарі: 0

Сьогодні, у приміщенні міськвиконкому, дільничні офіцери провели чергову робочу зустріч із головами квартальних комітетів Фортечного району міста Кропивницького. Під час заходу розглянули результати роботи «шерифів» та визначили напрямки подальшої співпраці.

На початку бесіди начальник сектору дільничних офіцерів Кропивницького відділу поліції Олег Петров розповів про підсумки діяльності дільничних та про криміногенну ситуацію у місті.

Олег Вікторович повідомив, що на території обласного центру постійно проводяться профілактичні заходи з виявлення пунктів прийому металобрухту, незаконної торгівлі, особлива увага приділяється точкам продажу алкогольних напоїв, тютюнових виробів, а також виявленню точок самогоноваріння. Крім того, вживаються заходи, спрямовані на попередження фактів розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях.

«Із початку року до адміністративної відповідальності за виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення, а також за придбання самогону та інших спиртних напоїв домашнього вироблення притягнуто 160 місцевих жителів, - розповів Олег Петров. – Проведено роботу з особами, які схильні до вчинення насильства у сім’ї, та складено на правопорушників 205 адміністративних протоколів. У даний час розпочалися спільні рейди з Управлінням торгівлі та спеціалізованою інспекцією міської ради по боротьбі з осередками несанкціонованої торгівлі та торгівлі з рук у невстановлених місцях».

Присутні, у свою чергу, висловили власну думку про роботу дільничних інспекторів та внесли пропозиції щодо вдосконалення співпраці громади і поліції. Всі побажання були зафіксовані та найближчим часом будуть вжиті заходи щодо їх реалізації.

По завершенню зустрічі головам квартальних комітетів надали необхідну інформацію щодо території обслуговування інспекторами поліції, їх контактні номери телефонів, а також дні та часи прийому громадян.

За матеріалами Кропивницького відділу
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool