Кропивницький: у мікрорайоні Шкільний відбувся рейд (ФОТО)

Жовтень 06, 2023 | Новини | Переглядів: 481 | Коментарі: 0

Профілактичне відпрацювання провели співробітники Головного управління ДСНС в області у мікрорайоні Шкільний обласного центру.

Кропивницький: у мікрорайоні Шкільний відбувся рейд

Кропивницький: у мікрорайоні Шкільний відбувся рейд

Кропивницький: у мікрорайоні Шкільний відбувся рейд


Фахівці пожежно-рятувальної служби поспілкувалися з кропивничанами про те, як не зашкодити собі та власному добробуту під час опалювального сезону. Необхідно перевіряти справність та за необхідності ремонтувати печі, грубки й димоходи, щоб у них не було тріщин.

А ще надзвичайники нагадали про те, що варто вкрай обережно користуватися електрообігрівачами та газовими приладами, оскільки через саморобне або несправне обладнання нерідко виникають пожежі, та не перевантажувати електромережу. Громадян застерегли від порушень правил експлуатації генераторів та інших альтернативних джерел живлення й обігріву.

Рятувальники попередили про небезпеку виявлення вибухонебезпечних предметів та їх уламків й нагадали, як діяти під час сигналу повітряної тривоги.

Усім співрозмовникам вручали застережні листівки, щоб була можливість ґрунтовно вивчити рекомендації з безпечної життєдіяльності.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool