Кропивницький: у мікрорайоні Олексіївка відбувся рейд

Листопад 03, 2016 | Новини | Переглядів: 1214 | Коментарі: 0

Питання протипожежної безпеки залишається актуальним у будь-яку пору року, але в осінньо-зимовий період з початком опалювального сезону ймовірність виникнення вогневих випадків у оселях жителів Кіровоградщини зростає.

Особливо прикро, коли такі пожежі закінчуються не лише втратою майна, а й загибеллю чи каліцтвом людей. Роз’яснювальна робота, яку постійно проводять працівники пожежно-рятувальної служби, області є чи не єдиним способом нагадати людям, як потрібно поводитись та яких норм протипожежної безпеки дотримуватись при користуванні електронагрівальними приладами, пічним опаленням чи газовим обладнанням.

3 листопада роз’яснювальну роботу провели у мікрорайоні Олексіївка м. Кропивницький. Громадянам порадили ретельно перевірити справність обігрівачів та усунути неполадки, власникам груб і печей – потрусити сажу, перевірити димоходи на наявність тріщин та замазати їх. Ні в якому разі не користуватись несправним обладнанням, не залишати маленьких дітей без нагляду в кімнатах з працюючими обігрівачами. Працівники Служби порятунку, спілкуючись із жителями, акцентували їхню увагу на тому, щоб ні в якому разі не користувалися саморобними електрообігрівачами та не вмикали одночасно багато електропобутової техніки в електромережу.

Рятувальники наголосили також на суворому дотриманні протипожежної безпеки під час користування відкритим вогнем, порадили не спалювати сміття та листя, а краще утилізувати його в інший, безпечний, спосіб.

Шановні громадяни! Пам’ятайте, що в питаннях безпеки дрібниць не буває: ставтесь відповідально до того, чим і як ви користуєтеся у своїй домівці. Подбайте, щоб у вашій оселі завжди було не тільки тепло і затишно, а й безпечно.

Прес-служба У ДСНС в області

Питання протипожежної безпеки залишається актуальним у будь-яку пору року, але в осінньо-зимовий період з початком опалювального сезону ймовірність виникнення вогневих випадків у оселях жителів Кіровоградщини зростає.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool