Кропивницький: у гаю Салганні піски провели рейд (ФОТО)

Липень 27, 2023 | Новини | Переглядів: 1803 | Коментарі: 0

Фахівці Служби порятунку спільно з лісівниками та співробітниками патрульної поліції провели спільне профілактичне патрулювання із застосуванням безпілотного літального апарату у лісопарку Салганні Піски м. Кропивницький.

Кропивницький: у гаю Салганні піски провели рейд

Кропивницький: у гаю Салганні піски провели рейд

Кропивницький: у гаю Салганні піски провели рейд


З усіма, кого зустріли учасники рейду в зеленій зоні, поспілкувались про правила поведінки в лісі та нагадали, як запобігти пожежі: не розводити багаття в пожежонебезпечний період, не кидати недопалки та сірники, не бути байдужими, коли бачиш загрозу пожежі з вини інших людей.

Поліцейські попередили кропивничан про відповідальність за порушення правил пожежної безпеки у лісі.

Крім того, надзвичайники радили пам’ятати про можливість натрапити на вибухонебезпечний предмет, боєприпас або їх небезпечні уламки та пояснили, як діяти у таких випадках: не наближатись, не брати до рук, відійти на безпечну відстань та викликати Службу порятунку за номером «101» чи поліцію - за номером «102».

На завершення бесіди усі, з ким спілкувались організатори рейду, отримали застережні листівки і черговий номер газети «Палаючі новини» з ілюстраціями та чіткими правилами безпечної життєдіяльності.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool