Кропивницький: Сергій Кузьменко провів особистий прийом громадян

Жовтень 25, 2017 | Новини | Переглядів: 1078 | Коментарі: 0

Сьогодні до голови облдержадміністрації по допомогу у вирішенні нагальних питань зверталися в основному жителі міста Кропивницький і лише одна заявниця зі Знам’янки.

Тематика прохань була різноманітною. Приміром, знам'янчанка має проблеми з оформленням документації через втрату ідентифікаційного коду. Сергій Кузьменко звернувся до керівника державної фіскальної служби в області розглянути можливості присвоєння нового ідентифікаційного коду.

Пенсіонерка з обласного центру прохала розібратись в питанні з оплатою комунальних послуг. За її словами, підприємство КП "Теплоенергетик" безпідставно нарахувало їй борг за теплопостачання. Вона стверджує, що не проживала в квартирі у період, за який їй нараховано борг, і не користувалась послугами підприємства. Керівник області доручив юридичній службі та керівництву профільного департаменту ОДА детальніше з'ясувати ситуацію та знайти можливі шляхи врегулювання порушеної проблеми.

Заявник із Кропивницького потребував допомоги для виготовлення технічної документації на будинок. Чоловік проживає близько десяти років у кооперативі "Будівельник" і не може оформити право власності на будинок. Це, за його словами, стало каменем спіткання для прописки членів сім'ї у будинку. Як запевнив Сергій Кузьменко, чоловікові буде надана відповідна юридична та матеріальна допомога.

До очільника області з житловою проблемою звернувся демобілізований учасник АТО. Чоловік розповів про наміри керівництва гуртожитку, в якому він проживає разом із дружиною та двома дітьми, висилити їх з помешкання. Він повідомив, що перебуває в міськраді в черзі на житло та земельну ділянку під будівництво, проте шанс отримати їх в ближчій перспективі відсутній. Сергій Кузьменко пообіцяв, що питання проживання родини атовця обговорить з керівництвом закладу, якому належить гуртожиток. Що стосується виділення земельної ділянки, голова ОДА рекомендував заявнику скористатися можливістю, що надає держава, і подати необхідну документацію для отримання землі сільгосппризначення.

Одна із заявниць з обласного центру подякувала голові ОДА за допомогу та сприяння у вирішенні проблеми члена її родини, пов’язаної із ліквідацією наслідків пожежі житлового будинку.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool