Кропивницький: рятувальники провели семінар з безпеки життєдіяльності у школі мистецтв

Листопад 16, 2016 | Новини | Переглядів: 944 | Коментарі: 0

Безпека дитини – найбільший клопіт дорослих, і наше завдання – передати дітям важливі знання про правила безпеки життєдіяльності так, щоб ці знання при нагоді уберегли малечу та підлітків від необачних кроків та у разі необхідності, дали вірний напрямок щодо дій у екстремальних ситуаціях.

Усвідомлюючи необхідність постійного інформування школярів стосовно цих важливих питань, фахівці У ДСНС в області проводять у освітніх закладах обласного центру навчальні семінари.

16 листопада учні середніх класів Кіровоградського облкомплексу (гімназія-інтернат – школа мистецтв) у невимушеній атмосфері дізнались про те, які небезпеки чатують на людей у осінньо-зимовий період, та яких заходів необхідно вжити, щоб не нашкодити собі та оточуючим. Діти мали змогу переконатись наочно, переглядаючи слайди, що надзвичайна подія може виникнути від найменшої дрібниці, якщо порушувати правила безпеки при використанні електро- та газових приладів, а також через пустощі з вогнем. Крім того, зима – це не лише радість від ігор на свіжому повітрі, але й загроза травмування через необачність.

Як завжди на подібних просвітницьких заходах, особливо цікаво дітям було приміряти протигаз та закріпити вже відомі знання про роботу вогнегасника.

Насамкінець зустрічі школярі отримали тематичні листівки про правила поведінки у осінньо-зимовий період.

Прес-служба У ДСНС в області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool