Кропивницький: рятувальники провели психологічне вивчення з курсантами групи первинної підготовки

Червень 08, 2018 | Новини | Переглядів: 748 | Коментарі: 0

8 червня на навчальному пункті АРЗСП Управління ДСНС України у Кіровоградській області зі слухачами групи первинної підготовки рятувальників було проведено психологічне вивчення, індивідуальні бесіди та консультації щодо проходження навчання, а також визначення готовності до роботи в пожежно-рятувальних підрозділах області.

Психологи Управління використовували психологічні опитувальники, спрямовані на визначення адаптаційних можливостей та виявлення негативних психологічних станів у майбутніх рятувальників.

У результаті проведеної роботи з’ясовано, що всі слухачі групи первинної підготовки за своїми психологічними якостями готові до роботи в пожежно-рятувальних підрозділах та виконання завдань в екстремальних умовах.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool