Кропивницький: поліцейські вилучили з незаконного обігу 5 одиниць зброї та понад 700 боєприпасів

Березень 30, 2017 | Новини | Переглядів: 948 | Коментарі: 0

За період профілактичних заходів, які тривали з 4 по 24 березня, з незаконного обігу було вилучено 4 обрізи та одну одиницю саморобної зброї, а також 3 гранати, 713 набоїв та 5 частин і деталей до вибухових пристроїв.

В цілому з початку року за фактами нелегального обігу зброї, боєприпасів та вибухівки розпочато 68 кримінальних проваджень, із яких за 45 – особи встановлені, 17 проваджень із обвинувальним актом вже направлено до суду, стосовно 2 зловмисників обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Упродовж 2017 року працівниками поліції загалом вилучено 13 одиниць зброї, більше 1100 набоїв, 8 гранат, близько кілограма вибухівки та понад 25 детонаторів, запалів і підривних машинок.

За матеріалами управління карного розшуку поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool