Кропивницький: особовий склад Служби порятунку пройшов інструктаж з безпеки дорожнього руху

Листопад 19, 2016 | Новини | Переглядів: 1010 | Коментарі: 0

18 листопада у актовій залі аварійно-рятувального загону спеціального призначення особовий склад Управління ДСНС в області прослухав інструктаж з безпеки дорожнього руху в осінньо-зимовий період.

Заняття проводилося в рамках тижня безпеки дорожнього руху.

Зважаючи на настання небезпечного для автомобілістів та перехожих періоду, пов’язаного із ускладненням дорожнього руху через несприятливі погодні умови, беззаперечною є необхідність постійної роз’яснювальної роботи в напрямку попередження дорожньо-транспортних пригод.

Особовий склад Служби порятунку, професійна діяльність якого тісно пов’язана із постійними екстреними виїздами на місце надзвичайних подій, на власному досвіді знає про небезпеки на автошляхах у складний осінньо-зимовий період

18 листопада у актовій залі аварійно-рятувального загону спеціального призначення особовий склад Управління ДСНС в області прослухав інструктаж з безпеки дорожнього руху в осінньо-зимовий період.

З огляду на це на запрошення фахівців сектора дорожнього руху У ДСНС в області про особливості і небезпеки експлуатації службового й особистого автотранспорту в умовах поганої видимості, ожеледиці та інших проявів погоди розповіли викладач сектора безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції у м. Кропивницькому капітан поліції Бабенко С.А., інспектор сектора розшуку та обробки матеріалів ДТП лейтенант поліції Ткаченко А.М. та викладач Кіровоградського обласного навчально-курсового комбінату Ігнатенко Г.О.
Доповідачі поінформували присутніх про статистику дорожньо-транспортних пригод у регіоні, і в Кропивницькому зокрема, про основні причини їх виникнення та наслідки, а також розповіли про п’ять основних місць концентрації ДТП в обласному центрі. Окремий наголос було зроблено на порадах щодо безаварійного керування автомобілем в складних умовах зимового періоду. Для закріплення почутого рятувальникам продемонстрували декілька навчальних відеоматеріалів, зокрема фільм «Типові аварійні ситуації» з детальним аналізом небезпечних ситуацій на автошляху.

Як неодноразово підкреслювалось під час заняття, головна умова безпеки учасників дорожнього руху – знання та дотримання правил дорожнього руху, і, безумовно ввічливість.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool