Кропивницький: особливості виплати січневої пенсії в області

Грудень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 1085 | Коментарі: 0

Про особливий порядок виплати січневої пенсії під час щопонеділкової апаратної наради в облдержадміністрації проінформувала начальник головного управління Пенсійного фонду України в області Наталія Сімонян.

Відповідно до рішення Уряду виплата січневої пенсії здійснюватиметься у грудні, - повідомила очільник Пенсійного фонду в області.

Зокрема, громадяни, які отримують пенсії через банківські установи 4-15 числа та через поштові відділення 4-10 числа, пенсійні виплати за січень отримають упродовж 27-31 грудня. У звичайному режимі до 25 січня пенсії буде виплачено тим громадянам, які зазвичай отримували пенсії в 10-25 числах по пошті та в 16-25 числах - через банки.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool