Кропивницький: надзвичайні події з 26 по 27 жовтня

Жовтень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 746 | Коментарі: 0

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій

м. Кропивницький, вул. Жадова: виникла пожежа 30 см ввідного кабеля в електрощитовій у під’їзді на 1-му поверсі 9-поверхового житлового будинку. Причина пожежі встановлюється.

Кіровоградський р-н, с. Підгайці: виникла пожежа 300 м2 сухої трави на відкритій території. Причина – встановлюється.
Благовіщенський р-н, с. Кам’яна Криниця: виникла пожежа 15 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.

м. Гайворон: виникла пожежа 1 м2 сміття в металевому контейнері для побутових відходів.
Причина – встановлюється.
Добровеличківський р-н, узбіччя автошляху Добровеличківка-Піщаний Брід: виникла пожежа 800 м2 сухої трави на відкритій території та 500 м2 пожнивних залишків на полі. Причина – встановлюється.
м. Кропивницький, пл. Дружби Народів: підрозділом ДПРЧ-5 надано допомогу комунальним службам міста по відкачці води з підвального приміщення 5-поверхового житлового будинку.
м. Новомиргород: підрозділом ДПРЧ-25 надано допомогу по спилюванню аварійного дерева, яке загрожувало падінням на покрівлю приватного житлового будинку.
м. Кропивницький, вул. Вознесенська: підрозділом ДПРЧ-1 надано допомогу керівництву ЗОШ № 30 по демонтажу з даху навчального закладу цеглин, які загрожували падінням.
Добровеличківський р-н, м. Помічна: підрозділом ДПРЧ-16 надано допомогу по буксируванню вантажного автомобіля IVECO з кювету на проїжджу частину.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool