Кропивницький: надзвичайні події з 16 по 17 січня

Січень 17, 2017 | Новини | Переглядів: 929 | Коментарі: 0

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій

м. Кропивницький, вул. Пилипа Хмари: виникла пожежа 10 м2 домашніх речей в господарчій споруді на території приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється.
м. Кропивницький, вул. Євгена Тельнова: виникла пожежа 5 м2 сміття в оглядовому колодязі теплотраси. Причина – встановлюється.
м. Кропивницький, вул. Євгена Тельнова: виникла пожежа 0,5 м2 матрацу в квартирі на третьому поверсі 9-поверхового житлового будинку. На місці пожежі врятовано господарку квартири 1935 р.н. Причина пожежі встановлюється.
Знам’янський р-н, с. Богданівка: виникла пожежа двох ліжок на площі 6 м2 в житловому будинку. Причина – встановлюється.
Петрівський р-н, с. Ганнівка, автодорога Жовті Води-Кривий Ріг: підрозділом ДПРЧ-32 надано допомогу по буксируванню легкового автомобіля «Toyota» з ускладненої ділянки дороги.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool