Кропивницький: начальник служби автодоріг вітає мешканців області

Жовтень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 859 | Коментарі: 0

З Днем автомобіліста і дорожника вітає начальник Служби автодоріг Вадим Коюденко

Від імені колективу Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області та від себе особисто дозвольте привітати Вас з нашим професійним святом.

Це одне з небагатьох свят, що об’єднує і любителів, і професіоналів одразу двох сфер – дорожньої та автомобільної. Це день тих, хто сидить за кермом різних автомобілів, але їде по одній дорозі, дорозі, що збудована нами та нашими попередниками.

Від майстерності кожного з нас, кожного дорожника, кожного водія, залежить безпека учасників дорожнього руху, а інколи і життя. На наших плечах лежить нелегка ноша – будівництво, ремонт та експлуатаційне утримання доріг і мостів, тож від того, як ми робимо свою роботу, залежить своєчасність здійснення перевезень та безпека пасажирів і вантажів. Не зважаючи на тяжкі політичні, а особливо економічні часи, ми намагаємося вишукувати можливості і підтримувати життєдіяльність галузі. Цьогорічний поточний ремонт, якого Кіровоградщина не бачила вже багато років, цьому є доказом. Ми змінюємося, змінюємо підходи, методи заради відродження дорожньої галузі.
Тож щиро бажаю всім працівникам дорожнього господарства та автомобільного транспорту добробуту, нових трудових здобутків, невичерпної енергії, міцного здоров’я, подальшої успішної та безаварійної роботи! Нехай усі дороги будуть рівними і ведуть вас до успіху. Будьте завжди керманичами свого життя і ніколи не ставайте учасниками дорожньо-транспортних пригод!

З повагою,
Начальник Служби автодоріг у Кіровоградській області Вадим Коюденко

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool